شرکت توزیع نیروی برق استان خوزستان
شرکت توزیع نیروی برق استان خوزستان
سال1400 تولید، پشتیبانی ها و مانع‌زدایی ها
1401/10/22
مانور تمرینی-آموزشی مناطق شش گانه کشور (منطقه جنوب غرب) در آبادان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خوزستان دکتر علی خدری؛ مدیرعامل این شرکت گفت:در آئین آغازین این مانور که به صورت ویدیو کنفرانسی با گروه های عملیاتی در آبادان و با مشارکت استان های معین (کرمانشاه، ایلام، لرستان و شرکت توزیع برق شهرستان اهواز) برگزار شد؛ گفت: این مانور ترکیبی با رویکرد قطع برق ناشی از وقوع همزمان پدیده ریزگرد و رطوبت بالای 95 درصد به همراه عملیات خرابکارانه در زیرساخت آب جنوب شرق استان(شهرستان ماهشهر) و با هدف سنجش میزان آمادگی برای مقابله با بحران ها و مواجهه با بلایای طبیعی؛ اصلاح و مقام‌سازی شبکه و افزایش قابلیت اطمینان؛ تفکیک مسئولیت‌ها و کنترل سیستم ها و برنامه ها برگزار شده است که در مواجه با چنین بحران هایی؛ بتوانیم آمادگی احصاء ضعف ها و کاستی ها را داشته باشیم و آن ها را برطرف کنیم.


خدری افزود: انتخاب این سناریو به این دلیل بوده که در سال1380 که ریزگردها در خوزستان نمایان شد و در سال 1384 تمامی شهرهای استان را فرا گرفت و 1387 تعداد پنج استان کشور و در سال های 88 تا 95 در برخی شرایط 20 استان کشور را تحت تاثیر قرار داده بود.
وی افزود: در بهمن ماه 1395 خوزستان با یکی از بی سابقه ترین بحران های خود در چند دهه اخیر مواجه شد که باعث قطع برق 90 درصد از مشترکان استان شد و با از مدار خارج شدن تعداد زیادی از پست های فشار قوی، نیروگاه های مهم استان و به دلیل وابستگی، تاسیسات آب شرب استان نیز از از مدار خارج و آب قابل توجهی از مشترکان استان قطع شد.

خدری با اشاره به حضور شرکت های وابسته به وزارت نیرو در مانور مشترک مدیریت بحران دستگاه های اجرایی صنعت آب و برق استان خوزستان؛ افزود: در این مانور که باعث از مدار خارج شدن تعدادی از ایستگاه های فوق توزیع و خطوط توزیع در آبادان شد؛ تعداد 65 گروه عملیاتی مجموعا 388 نفر و 110 خودروی سبک و سنگین حضور دارند.

 

 
این مقام مسئول با بیان این که خوزستان یک استان بحران خیز است؛ گفت: از 33 بحران قابل وقوع در کشور؛ پتانسیل 27 بحران در خوزستان وجود دارد و این موضوع می طلبد که با آمادگی و برنامه ریزی بیشتر کار را پیش ببریم تا بتوانیم مشکلات را در صنعت آب و برق به کمترین میزان خود برسانیم.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در ادامه افزود: برگزاری این گونه مانورها باعث جلوگیری از بروز خسارت در تاسیسات برقی و خاموشی در شرایط بحرانی می شود. 


همچنین رئیس سازمان آب و برق خوزستان در این آئین، برگزاری این مانور را همزمان با میلاد با سعادت حضرت زهرا (س) باعث خیر و برکت برای همه مردم عنوان کرد و ضمن تقدیر از استان های معین در این عملیات؛ گفت: خوزستان؛ از استان هایی است که بسترهای لازم جهت ایجاد بحران را دارد .

مهندس صدریان فر؛ مهمترین این بحران ها را سیلاب، گرد و غبار، پدیده خشکسالی، کیفیت هوا و بارندگی عنوان کرد و گفت: در حوزه کاری صنعت آب و برق با این موارد درگیر هستیم و با هر بارندگی یا خشکسالی نگرانی داریم.


وی با اشاره به پدیده مونسون در تابستان گذشته و همزمانی مدیریت خشکسالی در غرب استان و سیلاب در شرق استان؛ افزود: مدیریت توامان این موارد کار بسیار سختی است.

صدریان فر به تغییر اقلیم در کشور اشاره کرد و گفت: باید بپذیریم که اقلیم از شرایط طبیعی گذشته برخوردار نیست و پارامترها در حال عوض شدن است اما در گذشته بر اساس داده های تاریخی نقاط مختلف کشور را در شرایط سیلاب و خشکی مدیریت می کردیم اما امروزه باید منتظر اتفاقات دو گانه همزمان باشیم که البته در همه جای دنیا در حال رخ دادن است. 

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان در ادامه با رمز مقدس بانوی بزرگ دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) عملیات اجرایی مانور تمرینی آموزشی وزارت نیرو و دستگاه های اجرایی صنعت آب و برق خوزستان را آغاز کرد.

این مانور، امروز پنج شنبه 22 دی ماه ، به دلیل وقوع پدیده ریزگرد و رطوبت 95 درصدی و همزمان خرابکاری در آب جنوب شرق استان (شهرستان ماهشهر) توسط معاندین که از ساعت 11 شب گذشته رخ داد، از ساعت 8 صبح الی 12 امروز در آبادان اجرایی شد.

تعداد بازدید:
1026
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به   شرکت توزیع نیروی برق خوزستان   می باشد.
Powered by DorsaPortal