• تاریخ انتشار : 1400/08/19 - 20:14
  • تعداد بازدید : 24
  • تعداد بازدیدکننده : 24
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZNm

150 پنل خورشیدی به زلزله زدگان اندیکا تحویل شد

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت: برق شهرستان اندیکا پایدار است و پس از وقوع زلزله، تعداد 150 پنل خورشیدی به مشترکینی که منازلشان تخریب شده بود، تحویل شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، دکتر علی خدری مدیرعامل این شرکت در بازدید از مناطق زلزله زده شهرستان اندیکا، با تاکید بر این که در زمان وقوع زلزله، قطعی برق پس از مدت کوتاهی برطرف شد، عنوان کرد: با تلاش همکاران و اختصاص 40 اصله پایه فشار ضعیف، 2 هزار متر کابل خودنگه دار ، 15 دستگاه ترانسفورماتور به شهرستان؛ همچنین تحویل 150 پنل خورشیدی به مردم زلزله زده منطقه و تعمیر ونصب35 دستگاه ترانسفورماتور در روستاهای آسیب دیده از زلزله، توانستیم روشنایی را در تمام نقاط اندیکا پایدار نگه داریم و همچنین برنامه ریزی برای برق رسانی به واحدهای جدید در حال ساخت برای زلزله زدگان در حال انجام است و البته تعداد 15 روستای فاقد برق تا پایان سال برق دار می شوند.

خدری با اشاره به حضور گروه های جهادی در منطقه جهت کمک به زلزله زدگان افزود: تامین روشنایی مقر بسیج سازندگی سپاه و همچنین انجام 152 ماموریت به مناطق زلزله زده، جا به جایی کنتورهای در معرض خطر، اصلاح کابل، و جمع آوری کنتورهایی که در مرحله آوراربرداری هستند، انجام شد‌‌.
  • گروه خبری : اسلایدی,اخبار تایپینگ,اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبر : 217
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم