• تاریخ انتشار : 1402/05/29 - 07:24
  • تعداد بازدید : 58
  • تعداد بازدیدکننده : 58
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zbq

از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون؛بیش از 700 خانوار روستایی از نعمت برق بهره مند شدند

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون با تامین برق 52 روستا در نقاط مختلف استان خوزستان بیش از 700 خانوار روستایی محروم از نعمت برق برخوردار شدند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون با تامین برق 52 روستا در نقاط مختلف استان خوزستان بیش از 700 خانوار روستایی محروم از نعمت برق برخوردار شدند.
 
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خوزستان؛ علی خدری در تشریح اقدامات این شرکت از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون در حوزه برق رسانی به روستاها گفت: این 52 روستا در مناطق سخت گذر کوهستانی بوده و برای تامین برق این روستاها بیش از 171 کیلومتر شبکه متوسط هوایی و 28 کیلومتر شبکه ضعیف و احداث 91 دستگاه پست ترانسفورماتور هوایی نصب شده است.
 
خدری با اشاره به اینکه مجموعه اقدمات صورت گرفته مقام اول را در زمینه تامین برق روستایی به دنبال داشته است افزود یکی از برنامه های مهم در دست اقدام این شرکت اجرای مصوبات سفر ریاست جمهور به منطقه احمدفداله شهرستان دزفول می باشد که در این زمینه کار برقرسانی به 5 روستای صعب العبور منطقه احمدفداله در حال انجام است و با برنامه ریزی صورت گرفته در هفته دولت به اتمام خواهد رسید و 71 خانوار روستایی از نعمت برق برخوردار خواهند شد.
 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان خاطرنشان ساخت : در حال حاضر و با رویکرد رفع محرومیت تمامی روستاهای زیر 20 خانوار در استان خوزستان از نعمت برق بهره مند هستند و برای تعداد زیادی روستای زیر 10 خانوار نیز تامین برق صورت گرفته که بخشی از آن با استفاده از صفحات خورشیدی قابل حمل ویژه عشایر کوچ رو می باشد.
  • گروه خبری : اسلایدی,اخبار تایپینگ,اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبر : 410
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم