• تاریخ انتشار : 1404/08/17 - 09:14
  • تعداد بازدید : 119
  • تعداد بازدیدکننده : 95
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZCx

طرح‌های تقویت شبکه برق شهرستان باغملک اجرایی شد

نشست راهکارهای تقویت شبکه برق شهرستان باغملک با حضور مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، فرماندار و مدیر توزیع نیروی برق شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، در این نشست، علی خدری؛ مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت: اجرای ۵ کیلومتر کابل خودنگهدار در حال انجام است و ۱۵ کیلومتر دیگر نیز در برنامه توسعه شبکه شهرستان قرار دارد.

خدری افزود: به منظور بهبود وضعیت شبکه، مبلغ ۶ میلیارد تومان برای تعمیرات و بازسازی خطوط برق شهرستان باغملک اختصاص یافته است.

این مقام ارشد صنعت برق استان ادامه داد: همچنین یک دستگاه بالابر جدید با بوم ۱۶ متری برای واحد توزیع برق شهرستان تأمین شده تا سطح کیفی تعمیرات افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان خاطرنشان کرد: تأمین ۱۹ دستگاه ترانس برق جدید نیز از دیگر اقدامات انجام‌شده است که به تقویت نقاط مختلف شبکه برق شهرستان کمک خواهد کرد.

خسروی فرماندار باغملک نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های برق شهرستان گفت: افزایش پایداری شبکه برق و کاهش خاموشی‌ها از مطالبات اصلی مردم است و خوشبختانه با همکاری شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، گام‌های مؤثری در این زمینه برداشته شده است.

وی افزود: در این راستا، اجرای ۵ کیلومتر خط رینگ جدید از ایستگاه برق تا میدان بختیاری و خیابان مطهری در دستور کار قرار گرفته تا پایداری شبکه در مناطق مرکزی شهر افزایش یابد.

فرماندار باغملک در پایان گفت: اجرای این طرح‌ها گامی مؤثر در راستای پایداری بیشتر شبکه، کاهش خاموشی‌ها و ارتقای خدمات به مشترکان شهرستان است.

 

  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه ها
  • کد خبر : 834
کلمات کلیدی
ثریا زندیار
خبرنگار

ثریا زندیار

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید