پروژه اصلاح و بهینهسازی شبکه توزیع برق دهستان نوآباد آبادان کلنگزنی شد
پروژه اصلاح و بهینهسازی شبکه توزیع برق دهستان نوآباد آبادان با هدف ارتقای پایداری شبکه، افزایش کیفیت برقرسانی و پاسخگویی به نیازهای رو به رشد منطقه، با حضور مسئولان استانی و محلی کلنگزنی شد.
در آیین آغاز این پروژه، حسام ثابتی مدیر توزیع نیروی برق آبادان با اشاره به مشخصات فنی طرح اظهار داشت: در قالب این پروژه، ۲.۱ کیلومتر شبکه دو مداره و ۱۱ کیلومتر شبکه تک مداره جدید احداث خواهد شد که نقش مؤثری در افزایش ظرفیت شبکه و کاهش افت ولتاژ در دهستان نوآباد خواهد داشت.
وی با بیان اینکه اعتبار این پروژه بالغ بر ۲۸۰ میلیارد ریال است، افزود: اجرای این طرح گامی مهم در راستای نوسازی زیرساختهای فرسوده، افزایش قابلیت اطمینان شبکه و بهبود کیفیت خدمات برقرسانی به مشترکان این منطقه به شمار میرود.
ثابتی در ادامه به یکی دیگر از اقدامات مهم مدیریت توزیع نیروی برق آبادان اشاره کرد و گفت: همزمان با اجرای این پروژه، طرح تعویض ۱۳۴۶ دستگاه چراغ سدیمی با چراغهای کممصرف LED نیز آغاز شده است. این چراغها در نقاط مختلف شهر اروندکنار نصب خواهند شد . وی افزود: استفاده از چراغهای LED علاوه بر کاهش مصرف انرژی، افزایش روشنایی معابر و ارتقای ایمنی تردد شهروندان را به همراه خواهد داشت.
در ادامه این مراسم، سید محمدرضا موالیزاده قائممقام شرکت توزیع نیروی برق خوزستان نیز با تأکید بر اهمیت اجرای این پروژه گفت: با اصلاح و بهینهسازی شبکه و جداسازی شبکه برق دهستان نوآباد از شبکه شهری، پایداری تأمین برق در مناطق شهری و روستایی به شکل محسوسی افزایش خواهد یافت.
وی با قدردانی از تلاشهای صورتگرفته از سوی مسئولان و مجموعه صنعت برق افزود: این پروژه ارمغان ارزشمندی برای مردم منطقه است و به عنوان گامی اساسی در توسعه زیرساختهای برق، زمینهساز تأمین انرژی پایدار و مطمئن برای اهالی دهستان نوآباد خواهد بود.
این مراسم با حضور سید محمد مولوی نماینده مردم آبادان و اروندکنار در مجلس شورای اسلامی، قائممقام و معاونان شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، مدیران شهری آبادان و اروندکنار و جمعی از مردم منطقه برگزار شد.
نظر دهید